Sigla UE Sigla Guvern


Programul Tranziție Justă 2021-2027

Nereguli și Antifraudă

PDF Declarație antifraudă - Șef OI Program Tranziție Justă 2021-2027

ADR Sud-Est are o politică de toleranță zero față de fraudă și corupție și dispune de un sistem de control intern conceput pentru a preveni și detecta, în măsura în care este posibil, actele de fraudă și a corecta impactul acestora, în cazul în care acestea au loc.

Orice persoană implicată în implementarea proiectelor gestionate de ADR Sud-Est, sau care deține informații privind desfășurarea proiectelor finanțate în cadrul programelor gestionate de ADR Sud-Est, poate trimite alerte privind existența unor posibile nereguli la adresa de email: nereguli@adrse.ro, sau direct la sediul ADR Sud-Est.

Alertele de nereguli pot fi trimise anonim sau sub semnătură (caz în care se va păstra confidențialitatea în ceea ce privește identitatea expeditorului).

Alertele de nereguli vor fi înregistrate, analizate și investigate conform procedurilor interne ADR Sud-Est și a legislație în vigoare.

Rezultatul analizei sesizării dumneavoastră îl vom transmite către adresa de e-mail pe care o veți completa în acest formular, dar aveți posibilitatea de a transmite sesizarea și fără a menționa adresa de e-mail, iar în acest caz acceptați și vă asumați că nu vom avea posibilitatea de a vă comunica rezultatul concluziilor aferente sesizării dumneavoastră.


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Accept

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.Detalii