Sigla UE_FEDR Sigla Guvern Sigla Regio Sigla IS

MySMIS 2014
Achizitii_privati

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm sa vizitaţi: www.fonduri-ue.ro

MySMIS 2014

Ministerul Fondurilor Europene a lansat aplicatia informatica MySMIS 2014. Prin intermediul acestui sistem informatic potentialii beneficiari din Romania vor putea solicita banii europeni pentru perioada de programare 2014-2020. Aplicatia este unica si va arata la fel pentru toate programele operationale. Legatura va fi facuta catre fiecare ghid in parte si indicatiile de completare vor fi de asemenea personalizate.

Orice persoana juridica poate fi inregistrata in sistem doar de catre reprezentantul legal sau un imputernicit al acestuia, obligatoriu prin utilizarea propriului Certificat digital calificat pentru semnarea electronica a documentelor. Numai reprezentantul legal (sau imputernicit) al unei persoane juridice care doreste sa depuna o Cerere de finantare are nevoie de certificat digital calificat. Persoana respectiva trebuie sa aiba fie calitatea de Reprezentant legal pentru acea institutie, fie imputernicire din partea Reprezentantului legal de a reprezenta institutia in relatia cu autoritatile de gestiune (AM/OI) pentru entitatea si/ sau proiectul (proiectele) pentru care se solicita finantare.

O persoana juridica va putea inscrie mai multi utilizatori pentru completarea informatiilor din Cererea de finantare. Cei care vor contribui la elaborarea cererii de finantare si, ulterior, la implementarea proiectului unei persoane juridice (ex. membri in echipa de proiect, consultanti etc.), nu au nevoie de certificat digital, dar vor avea nevoie sa primeasca o validare in aplicatie de la persoana juridica la care se asociaza (mai precis de la reprezentantul legal/ imputernicit al acesteia).

Aplicatia MySMIS 2014 poate fi accesata folosind link-ul de mai jos:

MySMIS 2014

Manuale si tutoriale MySMIS 2014

Manualul de utilizare MySMIS2014 FrontOffice - Implementare
Manualul de utilizare MySMIS2014 FrontOffice
Manualul de utilizare MySMIS2014 BackOffice - Implementare
Manualul de utilizare MySMIS2014 BackOffice
Manuale si Tutoriale Video: Completare Cerere de prefinantare / Rambursare / Plata / Rapoarte de progres

Tutorial Video: Completarea unei solicitari de finantare in sistemul online MySMIS 2014-2020
Tutorial Video: Asocierea in cadrul unui proiect cu fonduri structurale 2014-2020
Tutorial Video: Transmiterea cererii de finantare in sistemul online MySMIS 2014-2020

Helpdesk MySMIS 2014

Ministerul Fondurilor Europene pune la dispozitia celor care utilizeaza aplicatia MySMIS 2014 un instrument prin care pot semnala eventuale dificultati in accesarea sau introducerea datelor in MySMIS 2014, anume serviciul Helpdesk de pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene, sectiunea Contact – Helpdesk https://www.fonduri-ue.ro/container/logare-utilizator.

Accesarea sectiunii Helpdesk pentru adaugarea solicitarilor, precum si pentru urmarirea rezolvarii acestora se va face din "Meniu utilizator", vizibil in sectiunea Contact a site-ului MFE dupa autentificarea utilizatorului. Principalele avantaje ale folosirii acestei sectiuni sunt pe de o parte faptul ca utilizatorii sunt informati permanent despre stadiul solicitarii lor, pe de alta parte termenele mai scurte de raspuns, dat fiind ca acest tip de solicitari nu va fi asimilat regimului juridic al petitiilor, ci reprezinta un mod de a sprijini publicul pentru utilizarea aplicatiei informatice.

Programul Operational Regional - ADRSE
www.inforegio.ro  | facebook.com/inforegio.ro
Investim în viitorul tău!
Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Accept

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.Detalii