If you can't read this page correctly click here
12 July 2012
News
Concursul de fotografie „Europa în regiunea mea”

Vrei să câştigi echipament foto digital în valoare de până la 1000 €, plus o excursie pentru două persoane la Bruxelles? Participă vara aceasta la concursul „Europa în regiunea mea"!

Concursul va fi găzduit pe pagina de Facebook a Comisiei Europene. Participanţii vor fi invitaţi să înscrie fotografii în cadrul a două categorii:

  • Categoria „Proiectul meu", deschisă organizaţiilor care au beneficiat de finanţare regională europeană [şi anume din partea Fondului european de dezvoltare regională (FEDR) şi a Fondului de coeziune (FC)].
  • Categoria „Martor ocular", deschisă oricărei persoane care locuieşte în Uniunea Europeană şi care remarcă un proiect fie în regiunea din care provine, fie într-o altă regiune pe care o vizitează.

Pentru a se înscrie, participanţii nu trebuie decât să facă o fotografie a unui proiect, care să includă dovada finanţării regionale europene (de exemplu, fotografii cu un panou, indicator, plăcuţă etc., care să conţină steagul UE şi informaţii cu privire la finanţare). În cadrul fiecărei categorii vor fi selectaţi câte doi câştigători; unul prin vot popular, iar celălalt de către un juriu dintr-o selecţie a celor mai populare fotografii rămase în concurs. Fotografiile vor fi evaluate în funcţie de calitatea lor estetică, de creativitate şi de relevanţa lor pentru politica regională a UE.

Ajută-ne să răspândim vestea cu privire la concurs şi fă cunoscute câteva din cele mai importante proiecte din Europa care beneficiază de finanţare regională. Urmăreşte @EU_Regional pe Twitter şi pagina de Facebook a CE (https://www.facebook.com/EuropeanCommission?ref=ts) pentru mai multe informaţii disponibile în curând. Şi, în fine, indiferent unde te afli, acasă sau peste hotare, nu uita să fii cu ochii pe proiecte şi să ai aparatul de fotografiat pregătit!

 

 More + 
Contact Contact Subscribe Subscribe Unsubscribe Unsubscribe Share Share Twitter Twitter