În data de 21 februarie 2013, Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, a postat pe website-ul oficial prima versiune a Analizei socio-economice a Regiunii Sud-Est din cadrul Planului de Dezvoltare Regională 2014-2020. Documentul este publicat spre consultare pentru toate instituțiile publice și private din regiune, în general și pentru instituțiile membre în Grupurile de Lucru Sub-Regionale (GLSR) și în Grupurile Tematice Regionale (GTR), în special.

 

În perioada octombrie – decembrie 2012, ADR Sud-Est a organizat 14 întâlniri ale GLSR și GTR în toate cele șase județe ale Regiunii Sud-Est.

În anul 2013 vor continua consultările la nivel județean și regional, în cadrul grupurilor de lucru, în vederea elaborării versiunii finale a documentelor de planificare și programare aferente perioadei de programare 2014-2020.

 

Analiza socio-economică a Regiunii Sud-Est poate fi consultată la Secțiunea Dezvoltare Regională/Documente Strategice Regionale: http://www.adrse.ro/DezvoltareRegionala/PDR_2014-2020.aspx. Pentru transmiterea sugestiilor de îmbunătățire a documentului persoana de contact este doamna Mirela Chivu, Șef Birou Planificare, Programare și Monitorizare Regională, adresa de e-mail: mirela.chivu@adrse.ro.